ua en ru

Українська продукція буде відповідати вимогам ЄС, - "Заступ"

Українське м'ясо повинно виготовлятися за євростандартами. Про це під час зустрічі лідерів української політичної партії "Заступ" з главою Європейського союзу аграріїв Copa-Cogeca Продромос Калатзисом і представником торгової асоціації м'яса і м'ясних продуктів в Європі Жан-Люком Мериуксом, заявила лідер політсили "Заступ" Віра Ульянченко.

З Мериуксом Віра Ульянченко обговорила питання стандартизації м'ясних продуктів в Україні. Вона зазначила, що для розвитку виробництва Україні потрібен європейський досвід.

"Питання стандартизації м'ясних продуктів в Україні досить проблемне і нам потрібна допомога у розвитку місцевих виробництв. Ми зацікавлені у співпраці в сфері нарощування ринкових відносин з Європою, у розвитку м'ясної індустрії", - сказала Ульянченко.

У свою чергу Жан Люк Мериукс зазначив, що європейські виробники готові до співпраці з українськими колегами.

"Пріоритетом для нас є безпечна і якісна продукція на ринку, підтримка та розвиток підприємств сфери. Ми вкрай зацікавлені у співробітництві з українськими виробниками, щоб допомогти їм у роботі", - зазначив Жан Люк Мериукс.

Голова Європейського союзу аграріїв Copa-Cogeca Продромос Калатзис запевнив лідерів "Заступ", що усі 36 партнерських організацій союзу і 60 організації з ЄС мають величезний досвід роботи на європейському агроринку і готові допомагати українським фермерам адаптації вітчизняної сільгосппродукції до стандартів ЄС.

Українська продукція буде відповідати вимогам ЄС, - "Заступ"

Українська продукція буде відповідати вимогам ЄС, - "Заступ"