ua en ru

"Українська біржа" запускає ф'ючерсні контракти на Brent і Bitcoin

"Українська біржа" запускає ф'ючерсні контракти на Brent і Bitcoin Фото: "Українська біржа" запускає ф'ючерсні контракти Bitcoin

Нові можливості можуть бути використані інвесторами в різних інвестиційних стратегіях

"Українська біржа" 19 грудня 2016 року запускає ф'ючерсні контракти на ціну нафти марки Brent і на індекс Bitcoin. Про це повідомляє прес-служба "Української біржі".

Наголошується, що "Українська біржа" стала першим регульованим ринком у світі, який запропонував ф'ючерсні контракти на Bitcoin.

За словами директора інвестиційної групи УНІВЕР Олексія Суханова, інтерес в Україні до цієї "криптовалюті" досить високий. Додавши при цьому, що, тим не менш, правове поле сильно обмежує можливості українців у доступі до фінансових інструментів розвинених ринків.

Що стосується запуску ф'ючерсу на нафту на "Українській біржі", то управитель директора компанії "Драгон Капітал" Денис Мацуєв вважає, що це сприятиме появі ф'ючерсів на сільськогосподарські продукти й на енергетичні.

Нові інструменти розширюють можливості учасників і можуть бути використані інвесторами в різних інвестиційних стратегіях", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Нацбанк пом'якшив валютні обмеження для банків і їх клієнтів.