ua en ru

Українська біатлоністка Джима завоювала срібло на ЧС серед військових

Українська біатлоністка Джима завоювала срібло на ЧС серед військових Фото: Джима, Хільдебранд и Міторай (Maxime Morlet, CISM Media and Communication)

Варвинець потрапила до квіткової церемонії

Українська біатлоністка Юлія Джима виграла срібну медаль в спринті на 54 чемпіонаті світу з лижних видів спорту серед військовослужбовців, який проходить в Хохфільцені. Про це повідомляє UA:Біатлон.

Українка з двома промахами поступилася німкені Франциска Хільдебранд 32,5 секунди. Трійку призерів замкнула полька Кінга Міторай. Хильдебрант і Міторай пробігли по одному штрафному колі.

До квіткової церемонії потрапила й Ірина Варвинець із шостим результатом. Марія Кручова - 21, Валерія Дмитренко - 22.

На 54-му Чемпіонаті світу з лижних видів спорту для військових, який відбувається у Гохфльцені, спринтерську гонку серед...

Опубліковано UA:БІАТЛОН 5 квітня 2018 р.

У чоловіків першим був швейцарець Беньямін Вегер, випередивши Андрія Расторгуєва з Латвії на 29,2 секунди, австрійця Домініка Ландертінгера - на 31,4. Вегер і Расторгуєв промахнулися по одному разу, Ландертінгер стріляв точно.

Українець Руслан Ткаленко з точною стрільбою зайняв 8 місце, програвши переможцю 1 хвилину 2,5 секунди. Сергій Семенов промахнувся двічі і став 13 з відставанням 1 хвилина 41 секунда. Артем Прима (3 промахи) - 19, Артем Тищенко (4) - 44.

Беньямін Вегер виграв чоловічу спринтерську гонку на 54-му Чемпіонаті світу з лижних видів спорту для військових, який...

Опубліковано UA:БІАТЛОН 5 квітня 2018 р.

Нагадаємо, раніше Джима заявила про можливе завершення спортивної кар'єри.