ua en ru

Українка Підгрушна завоювала "бронзу" на етапі Кубка світу з біатлону

Українка Підгрушна завоювала "бронзу" на етапі Кубка світу з біатлону Фото: Олена Підгрушна (праворуч)

Олена Підгрушна піднялася на п'єдестал у шведському Естерсунді

Українська біатлоністка Олена Підгрушна стала третьою в індивідуальній гонці на етапі Кубка світу в шведському Естерсунді. Про це йдеться в повідомленні Національного олімпійського комітету України в Facebook.

"Олена Підгрушна завоювала "бронзу" в індивідуальній гонці на етапі Кубка світу з біатлону в Естерсунді!!! Браво!!! Феєричне повернення", - йдеться в повідомленні.

ТАААК!!!!! Олена Підгрушна здобуває "бронзу" в індивідуальній гонці на І етапі Кубка світу з біатлону в Естерсунді!!!БРАВО!!!! ФЕЄРИЧНЕ ПОВЕРНЕННЯ!!!! ВІТАЄМО!!!!!

Posted by НОК України та олімпійська команда/NOC of Ukraine and the Olympic Team on 3 декабря 2015 г.

Олена Підгрушна чисто пройшла дистанцію, закривши всі мішені, і показала третій результат. Українська біатлоністка поступилася 38,7 секундами переможниці Доротеї Вірер з Італії. На другому місці - француженка Марі Дорен Абер.

Відзначимо, в кар'єрі Підгрушної була значний перерва, пов'язана з роботою на державній службі. У березні 2014 року Кабінет міністрів призначив її заступником міністра молоді і спорту України. Проте через рік вона оголосила про відновлення спортивної кар'єри і залишила посаду в міністерстві.