ua en ru

Температура повітря в Україні продовжить знижуватися

Температура повітря в Україні продовжить знижуватися Иллюстративне фото (РБК-Україна)

Завтра у Києві очікується температура повітря +20+22 градуси

Погода в Україні 2 серпня очікується прохолодною, місцями з дощем. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Facebook синоптика Наталки Діденко.

Діденко повідомила, що температура повітря протягом дня коливатиметься в межах +19+25 градусів, на півночі та північному сході подекуди +17+22 градуси, на півдні посвіжіє, проте там ще буде тепліше, +25+29 градусів, але спека вже явно послабне.

"Дощі пройдуть у західних областях та у північній частині України, а також у Вінницькій, Харківській та Одеській областях. На решті території буде суха сонячна погода", - йдеться у повідомленні.

Зазначимо, у Києві завтра - вогко та свіжо, дощ та температура повітря +20+22 градуси.

Температура повітря в Україні продовжить знижуватисяНагадаємо, сьогодні погода буде дощовою в західних областях, майже у всіх регіонах очікується мінлива хмарність, температура до +29 градусів.

Як повідомляє РБК-Україна, синоптики оголосили надзвичайну пожежну небезпеку на більшості території України на 1-2 серпня. За прогнозом Укргідрометцетру, 1-2 серпня у південних, східних, більшості районів центральних та Івано-Франківської областей надзвичайний (5 класу) рівень пожежної небезпеки.