ua en ru

В Україні сьогодні почнеться набір понад 2300 патрульних поліцейських

В Україні сьогодні почнеться набір понад 2300 патрульних поліцейських Фото: жетон Національної поліції України (oda.zt.gov.ua)

Набір правоохоронців оголосять у 16 управліннях патрульної поліції

В Україні сьогодні буде оголошено набір понад 2300 патрульних поліцейських. Про це на брифінгу заявив заступник голови патрульної поліції України Олексій Білошицький, передає телеканал "112 Україна".

"Я хотів би зробити заяву, що сьогодні з 10:00 по 16 управліннях патрульної поліції будуть проведені брифінги оголошення набору до лав патрульної поліції. Це фактично набираються патрульні поліцейські, які в подальшому будуть нести службу, поліцейські, які діють як дорожня патрульна поліція, тактичні групи, а також будуть заповнені ті вакантні посади, які на даний момент є в патрульній поліції. На даний момент буде оголошено набір на понад 2300 вакансій", - повідомив він.

Олексій Білошицький додав, що всього планується патрулювання підрозділами дорожньої патрульної поліції понад 9 тис. км доріг. При цьому в майбутньому патрульною поліцією буде здійснено "запуск і інших трас міжнародного і національного значення в результаті проведення цього набору, де нові поліцейські вийдуть на патрулювання".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Україні 12 червня почне роботу дорожня поліція. 30 нарядів дорожньої поліції будуть забезпечувати порядок на 10 основних автомагістралях України.