В Україні виробництво шоколаду в січні зросло на 13,2%

НовиниАПК    24.02.2017 - 22:38
Фото: виробництво шоколаду істотно збільшилося
Фото: виробництво шоколаду істотно збільшилося

За місяць випущено 14,2 тис. т шоколадних продуктів, що містять какао

В Україні (без урахування тимчасово окупованій території Автономної Республіки Крим, м. Севастополя та частині зони антитерористичної операції) виробництво шоколаду та готових харчових продуктів, що містять какао (крім какао-порошку підсолодженого), у пакованнях масою менше 2 кг, в січні 2017 р. склало 14,2 тис. тонн, що на 13,2% більше аналогічного періоду 2016 р. Про це повідомляє Державна служба статистики (Держстат) у звіті щодо промислового виробництва в Україні.

При цьому до грудня 2016 р. виробництво шоколаду впало на 21,6%.

Виробництво цукрових кондитерських виробів (у т. ч. білого шоколаду), не містять какао, за січень 2017 р. склало 12,2 тис. т, що на 4,9% менше січня 2016 р. і на 12,1% менше грудня 2016 р.

Виробництво солодкого печива і вафель за січень 2017 р. склало 18 тис. т, що на 11,5% більше показників січня 2016 р. і на 14,8% менше, ніж за грудень 2016 р.

Нагадаємо, в Україні виробництво шоколаду за 2016 рік впало на 6,7%.

On Top
Продовжуючи переглядати www.rbc.ua, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся з Політикою конфіденційності
Пропустити Погоджуюся