У Україні виробництво шоколаду в березні зросло на 4,4% 

НовиниАПК    22.04.2017 - 07:28
Фото: виробництво шоколаду трохи збільшилося
Фото: виробництво шоколаду трохи збільшилося

За місяць випущено 13,5 тис. т шоколадних продуктів, що містять какао

В Україні (без урахування тимчасово окупованій території Автономної Республіки Крим, м. Севастополя та частині зони антитерористичної операції) виробництво шоколаду та готових харчових продуктів, що містять какао (крім какао-порошку підсолодженого), у пакованнях масою менше 2 кг, в березні 2017 р. склало 13,5 тис. тонн, що на 4,4% більше аналогічного періоду 2016 р. Про це повідомляє Державна служба статистики (Держстат) в сьогоднішньому звіті щодо промислового виробництва в Україні.

При цьому до лютого 2017 р. виробництво шоколаду зросло на 9,6%. За 3 місяці було вироблено 39,7 тис. т шоколаду (+5% порівняно з аналогічним періодом 2016).

Виробництво цукрових кондитерських виробів (у т. ч. білого шоколаду), що не містять какао, за березень склало 14,6 тис. т, що на 1,7% більше березня 2016 р. і на 0,7% більше лютого 2017 р. За 3 місяці було виготовлено 41,2 тис. т кондитерських виробів (+2,2%).

Виробництво солодкого печива та вафель за березень 2017 р. склало 22,6 тис. т, що на 6,3% більше показників березня 2016 р. і на 8% більше, ніж за лютий 2017 р. За 3 місяці було вироблено 61,6 тис. т продукції (+7,5%).

Нагадаємо, в Україні виробництво шоколаду за 2016 рік впало на 6,7%.

On Top
Продовжуючи переглядати www.rbc.ua, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся з Політикою конфіденційності
Пропустити Погоджуюся