У Україні виробництво шоколаду в березні скоротилося на 5,5%

Фото: виробництво шоколаду падає
Фото: виробництво шоколаду падає

За місяць випущено 12,9 тис. т шоколадних продуктів, що містять какао

В Україні (без урахування тимчасово окупованій території Автономної Республіки Крим, м. Севастополя та частині зони антитерористичної операції) виробництво шоколаду та готових харчових продуктів, що містять какао (крім какао-порошку підсолодженого), у пакованнях масою менше 2 кг, в березні 2016 р. склало 12,9 тис. тонн, що на 5,5% менше аналогічного періоду 2015 р. Про це повідомляє Державна служба статистики (Держстат) в сьогоднішньому звіті щодо промислового виробництва в Україні.

При цьому до лютого 2016 р. виробництво шоколаду зросло на 4,6%. За 3 місяці було вироблено 37,8 тис. т шоколаду (-9,1% порівняно з аналогічним періодом 2015).


Виробництво цукрових кондитерських виробів (у т. ч. білого шоколаду), що не містять какао, за березень склало 14,3 тис. т, що на 13% менше березня 2015 р. і на 8,3% більше лютого 2016 р. За 3 місяці було вироблено 40,3 тис. т кондитерських виробів (-6,6%).

Виробництво солодкого печива і вафель за березень 2016 р. склало 20,6 тис. т, що на 4,7% більше показників березня 2015 р. і на 4,9%, ніж за лютий 2016 р. За 3 місяці було вироблено 56,4 тис. т продукції (+1,1).

Нагадаємо, в лютому 2016 р. виробництво шоколаду в Україні скоротилося на 8,2%.

On Top
Продовжуючи переглядати www.rbc.ua, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся з Політикою конфіденційності
Пропустити Погоджуюся