У Україні виробництво шоколаду в червні скоротилося на 8,1%

Фото: Україна скоротила виробництво шоколаду (roshen.com)
Фото: Україна скоротила виробництво шоколаду (roshen.com)

За місяць випущено 9,1 тис. т шоколадних продуктів, що містять какао

В Україні (без урахування тимчасово окупованій території Автономної Республіки Крим, м. Севастополя та частині зони антитерористичної операції) виробництво шоколаду та готових харчових продуктів, що містять какао (крім какао-порошку підсолодженого), у пакованнях масою менше 2 кг, в червні 2017 р. склало 9,1 тис. тонн, що на 8,1% менше аналогічного періоду 2016 р. Про це повідомляє Державна служба статистики (Держстат) у звіті по промисловому виробництву в Україні.

При цьому до травня 2017 р. виробництво шоколаду скоротилося на 13,1%. За 6 місяців було вироблено 72,4 тис. т шоколаду (+1,5% в порівнянні з аналогічним періодом 2016).

Виробництво цукрових кондитерських виробів (в т. год. шоколаду білого), що не містять какао, за червень склало 15 тис. т, що на 7,6% менше червня 2016 р. і на 0,3% менше травня 2017 р. За 6 місяців було вироблено 84,6 тис. т кондитерських виробів (-2,4%).

Виробництво солодкого печива та вафель за червень 2017 р. склало 20,3 тис. т, що на 5,9% більше показників червня 2016 р. і на 6,3% менше, ніж за травень 2017 р. За 6 місяців було вироблено 125 тис. т продукції (+8,6%).

Нагадаємо, у Україні виробництво шоколаду за 2016 рік впало на 6,7%.

On Top
Продовжуючи переглядати www.rbc.ua, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся з Політикою конфіденційності
Пропустити Погоджуюся