У Україні виробництво шоколаду в квітні скоротилося на 15,2%

Фото: виробництво шоколаду падає
Фото: виробництво шоколаду падає

За місяць випущено 12,2 тис. т шоколадних продуктів, що містять какао

В Україні (без урахування тимчасово окупованій території Автономної Республіки Крим, м. Севастополя та частині зони антитерористичної операції) виробництво шоколаду та готових харчових продуктів, що містять какао (крім какао-порошку підсолодженого), у пакованнях масою менше 2 кг, у квітні 2016 р. склало 12,2 тис. тонн, що на 15,2% менше аналогічного періоду 2015 р. Про це повідомляє Державна служба статистики (Держстат) в сьогоднішньому звіті щодо промислового виробництва в Україні.

При цьому до березня 2016 р. виробництво шоколаду скоротилося на 5,7%. За 4 місяці було вироблено 50 тис. т шоколаду (-10,6% порівняно з аналогічним періодом 2015).


Виробництво цукрових кондитерських виробів (у т. ч. білого шоколаду), що не містять какао, за квітень склало 15,3 тис. т, що на 12,2% менше квітня 2015 р. і на 6,9% більше березня 2016 р. За 4 місяці було вироблено 55,6 тис. т кондитерських виробів (-8,2%).

Виробництво солодкого печива і вафель за квітень 2016 р. склало 19,4 тис. т, що на 2,6% менше показників квітня 2015 р. і на 8%, ніж за березень 2016 р. За 4 місяці було вироблено 76,2 тис. т продукції (+0,7).

Нагадаємо, в березні 2016 р. виробництво шоколаду в Україні скоротилося на 5,5%.

On Top
Продовжуючи переглядати www.rbc.ua, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся з Політикою конфіденційності
Пропустити Погоджуюся