ua en ru

В Україні за порядком під час заходів до Дня знать будуть стежити близько 15 тис. поліцейських

В Україні за порядком під час заходів до Дня знать будуть стежити близько 15 тис. поліцейських Фото: поліція (РБК-Україна)

Завтра навчальний рік розпочнеться для майже 4 млн українців

За порядком під час заходів до Дня знать, 1 вересня 2017 року, будуть стежити близько 15 тис. поліцейських. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Національної поліції України.

"Для майже 4 мільйонів українських школярів вже завтра розпочнеться навчальний рік, з них більше 400 тисяч - першокласники. Поліція цього дня забезпечуватиме правопорядок у майже 15 тисячах шкіл по всій Україні. Для охорони громадського порядку в цей день буде задіяно близько 15 тисяч працівників поліції", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляється, зокрема, до охорони правопорядку будуть залучені співробітники ювенальної та патрульної поліції, дільничні офіцери, а також шкільні офіцери поліції.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Харкові 2 вересня за порядком під час футбольного матчу між національними збірними України та Туреччини стежитимуть 3,6 тис. правоохоронців. Очікується, що на стадіон прибудуть близько 35 тисяч уболівальників.