ua en ru

У Харкові 2 вересня за порядком під час футболу стежитимуть 3,6 тис. правоохоронців

У Харкові 2 вересня за порядком під час футболу стежитимуть 3,6 тис. правоохоронців Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

На стадіоні "Металіст" відбудеться матч між національними збірними України та Туреччини

У Харкові 2 вересня за порядком під час футболу стежитимуть 3,6 тис. правоохоронців. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Харківській області у Facebook.

"Працівники харківської поліції забезпечать охорону публічного порядку під час матчу між національними збірними України та Туреччини. Масштабний спортивний захід відбудеться 2 вересня на стадіоні "Металіст". Очікується, що на стадіон прибудуть близько 35 тисяч уболівальників", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляється, до охорони правопорядку будуть залучені 1,4 тис. робітників ГУНП в Харківській області, 2,2 тис. доданих сил, в тому числі 900 військовослужбовців Нацгвардії, 650 курсантів вищих навчальних закладів системи МВС, 250 патрульних поліцейських.

Вболівальників попереджать, що на стадіон заборонено вхід з рюкзаками і габаритними сумками. Також заборонено з'являтися на стадіоні в нетверезому вигляді.

"На стадіоні буде знаходиться чотири лінії контролю, проходження яких може зайняти до 25 хвилин. В обов'язковому порядку буде перевірятися збіг прізвищ вболівальників в квитку і паспорті. Просимо громадян прибути на стадіон завчасно, запуск на трибуни почнеться за 3 години до початку матчу", - йдеться у повідомленні.

#Поліція_Харківщини Працівники харківської поліції забезпечать охорону публічного порядку під час матчу між національни...

Опубліковано Поліція Харківщини 31 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українські арбітри Євген Арановський та Сергій Бойко отримали призначення на матчі групового етапу Ліги Європи.