ua en ru

В Україні можуть з'явитися телеканали MTV і Bolywood HD

В Україні можуть з'явитися телеканали MTV і Bolywood HD Фото: Юрій Артеменко

Телеканали будуть транслюватись англійською та російською мовами

В Україні можуть з'явитися телеканали MTV і Bolywood HD. Про це сьогодні під час брифінгу повідомив голова Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення Юрій Артеменко, передає кореспондент РБК-Україна.

"Рішенням Національної ради можуть додатися до мережі кабельних операторів канали MTV і Bolywood HD", - повідомив Артеменко.

За його словами, канали будуть транслюватись англійською і російською мовами.

"MTV - це відомий американський розважальний телеканал, який має більше 20 ліцензій, отриманих в країнах Європи, в тому числі Росії, а для трансляції на території України вони запропонували програму, яка має ліцензію Комітету з питань радіо і телевізійного мовлення Чехії. Мова англійська, спосіб поширення сигналу - кодований. І Bolywood HD - це канал, який розрахований на широку аудиторію і пропонує якісні зразки індійського кінематографа в різних жанрах. Спосіб розповсюдження теж буде закодований, мова - російська", - зазначив Артеменко.

Нагадаємо, раніше міністр інформаційної політики Юрій Стець повідомив про запуск двох українських телеканалів: іномовлення та військового.