ua en ru

В Україні кількість заражених коронавірусом збільшилася вдвічі

В Україні кількість заражених коронавірусом збільшилася вдвічі Ілюстративне фото (mukachevo.net)

Кількість підтверджених випадків збільшилася до 14

В Україні кількість підтверджених випадків зараження коронавірусом збільшилася до 14. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу Центру громадського здоров'я.

За результатами досліджень вірусологічної референс-лабораторії Центру громадського здоров'я України отримано 14 позитивних результатів на COVID-19: Чернівецька (10), Житомирська (1), Київська (1) області в. Київ (2).

З виявлених сьогодні:

  • один випадок у Київській області - 44-річний чоловік, який був за кордоном;
  • шість випадків у Чернівецькій області - 33-річна жінка (летальний), особи у віці 31, 10, 18 років, двоє дітей рік і десять місяців і шість місяців. Всі з них є контактними особами раніше підтвердженого випадку.

"Вірусологічна референс-лабораторія Центру громадського здоров’я України досліджує не лише зразки людей, яким встановлено підозру, а і встановлених контактних осіб", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, в Чернівецькій обласній лікарні померла жінка, яка перебувала на стаціонарному лікуванні з підозрою на коронавірус. Жінка померла внаслідок тяжкої супутньої неврологічної патології, не пов'язаної з проявами коронавирусной інфекції. Напередодні у жінки взяли аналізи на наявність COVID-19.

Крім того, президент Володимир Зеленський повідомив, що в Україні було опрацьовано 79 підозр на коронавірусну інфекцію.