ua en ru

В Україні запустять пілотний проект для захисту цивільному населення на Донбасі

В Україні запустять пілотний проект для захисту цивільному населення на Донбасі Ілюстративне фото (facebook.com/pressjfo.news)

Пілотний проект триватиме півроку

Запуск пілотного проекту щодо запобігання шкоди цивільному населенню під час збройного конфлікту в Донецькій та Луганській областях заплановано на 1 листопада 2018 року. Проект триватиме 6 місяців, передає РБК-Україна з посиланням на прес-службу ООС в Facebook.

Як зазначається, протягом зазначеного періоду будуть опрацьовуватися необхідні правки з метою подальшого вдосконалення зазначеного механізму та його запровадження у Збройних Сил України спільно з іншими військовими формуваннями та правоохоронними органами України.

В Україні запустять пілотний проект для захисту цивільному населення на ДонбасіФото: пілотний проект щодо захисту цивільного населення на Донбасі (facebook.com/pressjfo.news)

В Україні запустять пілотний проект для захисту цивільному населення на Донбасі

Нагадаємо, в одному з населених пунктів окупованої частини Донецької області бойовики підірвали продовольчий магазин, внаслідок чого постраждали 5 цивільних.

Також раніше РБК-Україна повідомляло, що бойовики не допустили спостерігачів місії ОБСЄ до моніторингу у чотирьох населених пунктах на Донбасі.