ua en ru

Україна із 25 вересня закриває пункти пропуску на кордоні з Росією через африканську чуму свиней

Українські місцеві пункти пропуску на кордоні з Російською Федерацією з 25 вересня 2013 р. тимчасово закриють для транспортних засобів. Про це заявив помічник начальника Східного регіонального управління Держприкордонслужби України Мирон Сидор.

Українські місцеві пункти пропуску на кордоні з Російською Федерацією з 25 вересня 2013 р. тимчасово закриють для транспортних засобів. Про це заявив помічник начальника Східного регіонального управління Держприкордонслужби України Мирон Сидор, повідомляє ТСН.

За його словами, рішення прийнято через поширення в Росії збудника африканської чуми свиней.

"Є розпорядження Кабміну від 11 вересня, в якому настійно рекомендується закрити місцеві пункти пропуску. В 20:00 25 вересня тимчасово місцеві пункти пропуску з Російською Федерацією будуть закриті для транспортних засобів до особливого розпорядження", - заявив Сидор.

Він підкреслив, що в пішому порядку люди зможуть як і раніше перетинати українсько-російський кордон у місцевих пунктах пропуску.

Як повідомлялося раніше, транспорт будуть перенаправляти міжнародні та міждержавні пункти пропуску. У Харківській області таких пунктів чотири: Піски, Чугунівка, Плетенівка і Гоптівка.