ua en ru

Україна може запровадити санкції щодо організаторів виборів в Держдуму РФ у Криму

Україна може запровадити санкції щодо організаторів виборів в Держдуму РФ у Криму Фото: Держдума РФ

Загалом, санкції можуть торкнутися майже півтори тисячі осіб

Україна може запровадити санкції щодо організаторів виборів в Державну думу Російської Федерації у анексованому Криму. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб у Facebook.

Як зазначається, відомство ініціюватиме запровадження персональних санкцій стосовно осіб, які брали участь в процесах підготовки, організації та проведення незаконних виборів до Державної думи Російської Федерації на території тимчасово окупованої Автономної республіки Крим.

Наразі проводиться підготовча робота та збір інформації для винесення цього питання на розгляд Кабінету міністрів.

"На поточний момент встановлено 33 особи та більше десятка організацій та політичних партій, причетних до порушення українського законодавства. Загалом, санкції можуть торкнутися майже півтори тисячі осіб", - йдеться у повідомленні.

МінТОТ ініціюватиме запровадження санкцій щодо організаторів незаконних виборів у Криму Міністерство з питань тимчасово...

Опубліковано Міністерство з питань тимчасово окупованих територій та ВПО України 4 жовтня 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що прокуратура Криму порушила справу проти "депутатів" Держдуми РФ, обраних на півострові.