ua en ru

Україна та Туреччина підписали меморандум про співпрацю між правоохоронними органами

Україна та Туреччина підписали меморандум про співпрацю між правоохоронними органами Фото: підписання меморандуму (twitter.com/UKRinTR)

Новим напрямком співпраці стане взаємодія у випадках надзвичайних ситуацій

Україна та Туреччина підписали меморандум про співпрацю між правоохоронними органами. Про це повідомляє прес-служба посольства України в Туреччині у Twitter.

Як зазначається, завдяки меморандуму, співробітництво між Україною і Туреччиною у сфері правоохоронних органів буде значно посилено.

"Підписано двосторонні документи, домовлено активно співпрацювати у питаннях боротьби з тероризмом, організованою злочинністю і т.д. Новим напрямком співпраці стане взаємодія у випадках надзвичайних ситуацій", - йдеться у повідомленні.

Україна та Туреччина підписали меморандум про співпрацю між правоохоронними органами
Україна та Туреччина підписали меморандум про співпрацю між правоохоронними органами

Фото: підписання меморандуму (twitter.com/UKRinTR)

За словами міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова, Україна підтримує Туреччину у боротьбі з тероризмом. Глава МВС також зазначив, що Україна та Туреччина мають домовленості про співпрацю прикордонників, Нацгвардії, жандармерії та ДСНС.

#НАЖИВО: підписання меморандуму між #МВС України та Туреччини за участі Арсен Аваков та Вячеслав Аброськин

Опубліковано МВС України Вівторок, 4 вересня 2018 р.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що Україна та Туреччина вивчають можливість відкриття спільного центру виготовлення дронів та безпілотників. Крім того, повідомлялося, що Україна готова розглянути можливість спільного виробництва бронетехніки з Таїландом.