ua en ru

Україна цінує підтримку Словаччини в євроінтеграційних процесах, - Янукович

Україна високо цінує підтримку Словаччини євроінтеграційних процесах. Про це заявив Президент України Віктор Янукович під час зустрічі з міністром іноземних справ Словаччини Мікулашем Дзуріндою, передає кореспондент РБК-Україна.

"Словаччина - наш вірний друг, надійний партнер, ми цінуємо вашу послідовну підтримку євроінтеграційних прагнень України. Сьогоднішній діалог між нашими країнами визначається активністю і насиченістю заходів на всіх рівнях. І я з приємністю згадує мій нещодавній візит у Словаччину, прошу передати мої найкращі вітання Президенту Словаччини Івану Гашпаровичу. Я впевнений у тому, що наші відносини і далі будуть розвиватись у конструктивному русі і відповідно до попередніх домовленостей в Києві з прем'єр-міністром Словаччини", - сказав Янукович
У відповідь Дзурінда подякував Януковичу і зазначив, що "політичний діалог є надзвичайно важливим, він дає можливість вирішити багато проблем і допомагати один одному"
"Мені здається саме той час, коли Україна має більше дбати про Словаччину, а Словаччина має більше дбати про Україну", - сказав Дзурінда.