ua en ru

Україна - Словаччина: анонс матчу

Україна - Словаччина: анонс матчу Фото: тренування гравців збірної України перед матчем зі Словаччиною (facebook.com/UaNationalFootball)

Готуємося до другого поєдинку Ліги Націй

Збірна України проведе свій другий матч в дебютному розіграші Ліги націй проти команди Словаччини. Трансляція матчу розпочнеться на РБК-Україна о 16:00, а дивитися поєдинок можна на телеканалах "Україна" і "Футбол 1". Букмекери віддають перевагу підопічним Андрія Шевченка.

Дивитися онлайн-трансляція матчу Україна - Словаччина можна на РБК-Україна о 16:00

9 вересня 16:00
Львів, стадіон "Арена Львів"

У дебютному матчі Ліги націй збірна України вирвала на 93 хвилині перемогу у команди Чехії. Ще один матч в рамках Ліги націй підопічні Андрія Шевченка проведуть за порожніх трибун "Арени Львів" зі Словаччиною.

На матчі працюватиме бригада рефері з Греції на чолі з 39-річним Анастасіосом Сидіропулосом. На лініях йому допомагатимуть Поліхроніс Костарас та Лазарос Дімітріадіс. Додаткові асистенти - Іоанніс Пападопулос та Атанасіос Цілос.

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко: "У нас був непростий матч у Чехії, ми віддали багато енергії. Важливо, щоб усі відновилися. У нас є футболісти, які не завжди грають у своїх клубах. Будемо це враховувати. Тим, хто виходив в основі, але не грає в клубі, буде важкувато. Будемо дивитися, розмовляти й визначати склад. Не виключено, що будуть зміни".

Головний тренер збірної Словаччини Ян Козак: "Наша збірна виступала з командою України в одній групі у відборі до Євро-2016, тож ми добре знайомі із суперником. До того ж був ще товариський матч між нашими командами. Склад українців із того часу змінився несуттєво. Так, до колективу приходять нові виконавці, але схема гри не міняється. Утім, можу сказати, що Україна значно додала в динаміці дій із м’ячем".

Орієнтовні склади:

Україна: Пятов - Караваєв, Кривцов, Ракицький, Матвієнко - Степаненко, Малиновський - Ярмоленко, Марлос, Коноплянка - Яремчук

Словаччина: Козачік - Губочан, Шкртел, Шатка, Мазань - Куцка, Гросовскі, Хамшик - Руснак, Німець, Вайсс