ua en ru

Україна - Словаччина 2-1: відео голів та огляд матчу

Україна - Словаччина 2-1: відео голів та огляд матчу Фото: Україна - Словаччина (ФФУ)

Перемогу національній команді принесли голи Ярмоленка і Коноплянки

До уваги читачів РБК-Україна відео голів та огляд небезпечних моментів товариського матчу між збірними України та Словаччини.

Пропустивши першими, збірна України у матчі проти Словаччини на "Арені Львів" зуміла втілити перевагу в два голи, здобувши впевнену перемогу над суперником.

Пропустивши гол на 10 хвилині, господарі відігралися в кінці першого тайму, завдяки голу Андрія Ярмоленка, а в середині другого тайму переможний м'яч забив Євген Коноплянка.

У цьому матчі дебютували одразу четверо українських гравців. Нападник "Ворскли" Юрій Коломоєць вийшов у стартовому складі та відіграв увесь матч. Ще три футболісти дебютували з лави запасних. На 77 хвилині Олександр Андрієвський з "Зорі" замінив Марлоса, через 4 хвилини Артем Шабанов з "Олімпіка" зайняв місце Хачеріді, а наприкінці основного часу Сергій Мякушко з "Карпат" з'явився на полі замість Коноплянки.

Національна збірна України завершує 2017 рік перемогою. У Львові, який вперше за два роки приймав матч "синьо-жовтих", підопічні Андрія Шевченка здобули вольову перемогу над командою Словаччини.

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко: "Завдання пошуку суперників для спарингів я дав відразу після завершення відбіркового циклу ЧС-2018. Сьогодні ми провели матч з хорошою командою. З такими суперниками хотілося б грати і надалі. Якщо наші опоненти будуть ще сильнішими – це було б взагалі чудово! У березні ми однозначно проведемо товариський матч. Подивимося, які збірні відгукнуться на пропозицію зіграти з нами. Сподіваюся, це будуть сильні команди. Вдячний львівській арені за таку прекрасну підтримку. Традиція в цьому плані не змінилася. Тому збірна і виграла".