ua en ru

Україна - Північна Ірландія 0-2: онлайн-трансляція матчу Євро-2016

Україна - Північна Ірландія 0-2: онлайн-трансляція матчу Євро-2016 Фото: Україна - Північна Ірландія

РБК-Україна проведе онлайн-трансляцію поєдинку

Україна - Північна Ірландія. Онлайн-трансляція матчу Україна - Північна Ірландія почнеться на РБК-Україна в 18:30, а дивитися поєдинок можна на каналі "Україна". Сьогодні збірна України зіграє другий матч на Євро-2016, де її суперником буде міцна збірна Північної Ірландії.

16 червня, 19:00
Ліон, "Стад де Люм'єр"


Україна - Північна Ірландія 0:1
Гол: Маколи, 49

Після гри з Німеччиною про нашої збірної стало зрозуміло кілька речей. По-перше, потенціал українців досить високий, про що свідчать 20 хвилин чудового футболу в уонце першого тайму. По-друге, в України великі проблеми з реалізацією, про що говорить той факт, що в тіж 20 хвилин ми так і не забили. По-третє, нам потрібно більше креативу в центр поля, який ми повністю програли більш іменитим німцям.

Гра з Північною Ірландією повинна пройти для нашої команди куди більш м'якою атмосфері. Все таки, клас суперників дуже різний. Але рівень суперника не дає привід говорити про Північної Ірландії в нешанобливому ключі. Британські команди відомі суоим завзятістю і характером, за рахунок яких вони можуть перемагати в найнесподіваніших матчах.

Матч Євро-2016 Україна - Ірландія онлайн

Фото: Матч Євро-2016 Україна - Ірландія онлайн

Старанна робота захист британців не дозволила їм пропустити багато у матчі з Польщею. Польська збірна - команда майже одного рівня з Україною. А значить, захисники Північної Ірландії в змозі закрити Ярмоленко, Коноплянку і Зозулю. Саме цей факт говорить про те, що нагим вингерам треба буде мног грати низом і діяти максимально несподівано. Що вони цілком можуть собі дозволити.

Одне з небагатьох спокійних місць у нашої збірної - захист. Британці не будуть так потужно атакувати, як німці. А це означає, що оборона не буде вжиматься у свою штрафну. А значить, Хачеріді і до зіграють на хорошому рівні.

Хорошим питанням для Фоменко стане тема форварда на матч. Зозуля гарний у грі на контратаках і при подачах. Але зростання Роми не дозволить йому на рівних боротися з захисниками суперника. Селезньов вище ростом, але він не так активно бореться в єдиноборствах, в чому північноірландці теж сильні. Загалом, буде цікаво подивитися на рішення головного тренера.

Джонні Еванс - захисник збірної Північної Ірландії Джонні ЕвансФото: Джонні Еванс - захисник збірної Північної Ірландії Джонні Еванс

Захисник збірної Північної Ірландії Джонні Еванс:

"Ми не збентежені. Нам потрібно бути більш агресивними. Ми переглянули матч з Польщею в запису і знаємо, над чим потрібно працювати. Ми хочемо повернутися до того, що в нас добре виходить: до щільної опіки суперників, контролю і руйнування гри суперника".