ua en ru

Україна підписала меморандум з Riverstone щодо збільшення постачання газу, - Яценюк

Україна підписала меморандум з Riverstone щодо збільшення постачання газу, - Яценюк Фото: Арсеній Яценюк

Меморандум передбачає збільшення обсягів газу для української промисловості

Україна підписала меморандум з європейським підрозділом американської компанії Riverstone по збільшенню обсягів придбання природного газу для потреб української промисловості. Про це заявив прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк під час години запитань до уряду у Верховній Раді України, передає кореспондент РБК-Україна.

"В енергетиці також у нас підписаний меморандум з європейським підрозділом американської компанії Riverstone по збільшенню обсягів придбання природного газу для потреб української промисловості та для потреб української економіки", - заявив Яценюк.

"Також глава НАК "Нафтогаз" підписав відповідний контракт із компанією Frontera. Американська компанія почне будівництво LNG-терміналу і почне поставки у відповідності природного газу в Україну через будівництво LNG-терміналу",- нагадав Яценюк.

Нагадаємо, раніше вже повідомлялося, що американський газовий трейдер TrailStone, який входить в американський приватний фонд Riverstone Holdings LLC., планує вийти на український ринок восени.