ua en ru

Україна та Нідерланди підписали угоду про створення двосторонньої ділової ради

Україна та Нідерланди підписали угоду про створення двосторонньої ділової ради Фото: Олексій Павленко

Ділова рада стане платформою для безпосередньої взаємодії підприємців обої країн

В ході візиту української делегації на чолі з президентом України Петром Порошенко до Королівства Нідерланди було підписано угоду про створення двосторонньої Ділової ради між Торговельно-промисловою палатою України та Конфедерацією промисловості та роботодавців Нідерландів. Про це повідомляє прес-служба Міністерства аграрної політики та продовольства.

"Планується, що створена спільно між Конфедерацією та Торговельно-промисловою палатою України Ділова Рада стане платформою для безпосередньої взаємодії підприємців двох країн, що входитимуть до її складу. У своїй діяльності вона сприятиме налагодженню бізнесових контактів, а також усуненню можливих проблемних питань чи бар'єрів для ведення двосторонньої торгівлі, забезпечуватиме ефективний зв'язок бізнесу із відповідними державними структурами обох країн, надаватиме практичні послуги підприємцям", - сказано в повідомленні.

Міністр аграрної політики та продовольства Олексій Павленко вважає, що підписання цього документу посприяє створенню спільних підприємств та обміну бізнесовою інформацією. "Я впевнений, що підписання Угоди стане вагомим кроком вперед у розвитку двосторонніх відносин в аграрній сфері. Створення двосторонньої ради відкриє нові можливості для співпраці малого та середнього бізнесу, а також посприяє створенню спільних підприємств та обміну бізнесовою інформацією", - підкреслив він.

Нагадаємо, під час зустрічі з бізнесменами з Нідерландів президент України Петро Порошенко закликав керівників провідних нідерландських компаній інвестувати в Україну.