ua en ru

Порошенко закликав бізнесменів з Нідерландів інвестувати в Україну

Порошенко закликав бізнесменів з Нідерландів інвестувати в Україну Фото: Петро Порошенко на зустрічі з бізнесменами з Нідерладов

Порошенко нагадав про ЗВТ між Україною та ЄС

Президент України Петро Порошенко закликав керівників провідних нідерландських компаній інвестувати в Україну. Про це він заявив під час зустрічі з бізнесменами з Нідерландів, передає прес-служба президента.

"Інвестуючи в Україну, ви інвестуєте в розвиток Європи та її безпеку", - підкреслив Порошенко на зустрічі з керівниками провідних нідерландських підприємств.

Президент України підкреслив, що зона вільної торгівлі між Україною та ЄС почне діяти з 1 січня 2016 року. Це відкриває широкі можливості для розвитку співпраці між українськими та голландськими підприємствами. Представники нідерландських компаній засвідчили підтримку угоди про асоціацію між Україною та ЄС, зокрема, в частині зони вільної торгівлі.

Співрозмовники обговорили кроки для більшого залучення в економіку України інвестицій з боку голландських компаній. Зазначимо, у зустрічі взяли участь представники багатьох голландських організацій, зокрема Aegon, ENB Group, KLM, Royal Philips і Royal Dutch Shell.

Порошенко подякував за підтримку з боку нідерландського бізнесу санкцій Європейського Союзу, прийнятих у відношенні Російської Федерації у зв'язку з анексією Криму і конфліктом на Донбасі.

Нагадаємо, раніше в ході свого візиту до Нідерландів президент України Петро Порошенко обговорив з королем Віллемом-Олександром безвізовий режим України з ЄС.