ua en ru

Україна націлена на економічні відносини з країнами Азіатсько-Тихоокеанського регіону, - Азаров

Україна активно реалізує курс на економічні відносини з країнами Азіатсько-Тихоокеанського регіону. Про це прем'єр-міністр України Микола Азаров заявив на зустрічі прем'єр-міністром Соціалістичної Республіки В'єтнам Нгуен Тан Гаслом, передає кореспондент РБК-Україна.
"Україна активно реалізує курс на економічні відносини з країнами Азіатсько-Тихоокеанського регіону. Цей регіон стає світовим центром зростання. Особливо приємно відзначити, що В'єтнам пройшов світова фінансова криза, і демонструє високі показники економічного розвитку. У свою чергу, наше технологічне виробництво, наукова база, величезний досвід у різних економічних сферах зможуть надалі принести користь у рамках розвитку співпраці між Україною і В'єтнамом", - заявив Азаров.
Крім того, за його словами, В'єтнам займає особливе місце серед країн регіону Південно-Східної Азії і відносини між Україною і В'єтнамом значно optimized на рівні політичного діалогу в 2010-2011 рр. у зв'язку з візитом Президента України Віктора Януковича до В'єтнаму в березні 2011 р.