ua en ru

Україна та Молдова провели спільні антитерористичні навчання

Україна та Молдова провели спільні антитерористичні навчання Фото: СБУ

Правохоронці відпрацювали взаємодію відомств обох країн, задіяних у боротьбі з тероризмом

Україна та Молдова провели спільні антитерористичні тактико-спеціальні навчання "Міцний кордон - 2017". Про це йдеться у повідомленні прес-служби СБУ.

"Співробітники Служби безпеки України та Служби інформації і безпеки Молдови 15-25 травня провели спільні антитерористичні тактико-спеціальні навчання "Міцний кордон - 2017". Навчання, які відбулися на території Одеської області та Молдови, були максимально наближені до реальних умов терористичної загрози", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, участь у антитероричтичних навчаннях взяли також співробітники Нацполіції, Нацгвардії, Держслужби з надзвичайних ситуацій, прикордонники, військовослужбовці Збройних сил України та представники силових відомств Республіки Молдова.

Правохоронці відпрацювали взаємодію відомств обох країн, задіяних у боротьбі з тероризмом.

altaltaltaltalt

Фото: антитерористичні навчання

"За сценарієм навчань суб’єкти боротьби з тероризмом успішно виконали завдання з виявлення та нейтралізації диверсійно-розвідувальних груп, знешкодження закладених вибухових пристроїв у місцях масового скупчення людей та на об’єктах критичної інфраструктури, визволення заручників", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики ДНР відпрацьовують на навчаннях десантування з моря.