ua en ru

Бойовики ДНР відпрацьовують на навчаннях десантування з моря, - ІО

Бойовики ДНР відпрацьовують на навчаннях десантування з моря, - ІО Фото: бойовики ДНР відпрацьовують на навчаннях десантування з моря

Риболовецькі баркаси та прогулянкові катери входять до складу "Азовської флотилії ДНР"

Підрозділи 9-го окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти 1-го АК самопроголошеної "Донецької народної республіки" (ДНР) за участі "Азовської флотилії ДНР" проводять відпрацювання десантування з моря на узбережжі за допомогою рибальських баркасів та прогулянкових катерів. Про це повідомляє лідер групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук у Facebook.

Зазначено, що риболовецькі баркаси та прогулянкові катери входять до складу "Азовської флотилії ДНР".

"У ході навчань частина баркасів "Азовської флотилії" перекинуті в Безіменне (поряд з Сєдове – "бази" "флотилії", штаб – в Новоазовську), хоча раніше всі "сили флотилії" були передислоковані з Безіменного в Сєдове через "загрозу наступу ВСУ", - йдеться в повідомленні.

Оперативні дані групи «Інформаційне Опір». На полігоні російсько-терористичних військ під Торецком про...

Опубліковано Dmitry Tymchuk 25 травня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що російське командування бойовиків на Донбасі пообіцяло протягом травня-червня передати самопроголошеній "Донецькій народній республіці" 4 патрульних катери. Про це йдеться в повідомленні координатора групи "Інформаційний опір" Дмитра Тимчука у Facebook.