ua en ru

Україна лідирує в медальному заліку чемпіонату Європи зі стрибків у воду

Україна лідирує в медальному заліку чемпіонату Європи зі стрибків у воду Фото: чергові медалі українських стрибунів (noc-ukr.org)

В активі українців сім медалей

Україна йде на першому місці в медальному заліку чемпіонату Європи зі стрибків у воду. Про це повідомляється на офіційному сайті чемпіонату.

За чотири дні змагань в активі українців сім медалей. З них три золота, два срібла та дві бронзи. На другому місці йде Великобританія з трьома медалями, на третьому Франція з двома медалями.

Останню золоту медаль для України виграла Ганна Письменська у стрибках з 3-метрового трампліна з результатом 303.3 очки. Другу виграла українська пара Максим Боргів і Олександр Горшковозов. Наші хлопці у змаганнях у синхронних стрибках з 10-метрової вишки посіли вищу сходинку на п'єдесталі пошани з результатом 431.28. Перше золото здобув Ілля Кваша, який у стрибках з 1-метрового трампліна показав результат 431.75 балів.

Перше срібло завоювали в командних змаганнях Вікторія Кесар і Олександр Горшковозов з результатом 366.55, а друге - також Вікторія Кесар разом зі Станіславом Олиферчиком у стрибках з триметрового трампліну.

Бронзові медалі завоювали Анастасія Недобега в стрибках з 3-метрового трампліну, а також Валерія Люлько і Софія Лискун в синхронних стрибках з 10-метрового трампліну.

Нагадаємо, раніше одразу три українки увійшли в групу лідерів чемпіонату Європи з шахів.