ua en ru

Україна - лідер серед пострадянських країн у діловому рейтингу Financial Times

Україна - лідер серед пострадянських країн у діловому рейтингу Financial Times Фото: Володимир Гройсман (kmu.gov.ua)

Показники темпу розвитку в нашої держави виявилися найкращими

Британське видання Financial Times визнало Україну лідером серед усіх пострадянських країн щодо поліпшення ділового клімату. Про це 1 січня 2018 року повідомив прем'єр-міністр Володимир Гройсман у своєму Facebook.

"Гарна новина! Financial Times визнала Україну першою серед усіх пострадянських країн світу щодо поліпшення ділового клімату. Показники темпу розвитку в нашої держави виявилися найкращими", - написав глава уряду в соцмережі.

Він також опублікував скріншот рейтингу, в якому Україна посідає перше місце - її клімат покращився на 24,21 пункти на тлі загального результату 63,9.

Як видно з таблиці, після нашої країни в списку позначені Узбекистан (23,59) та Білорусь (22,25). А Росія, наприклад, знаходиться на 5-му рядку рейтингу. Крім того, до списку ввійшли такі країни, як Казахстан, Македонія, Польща, Сербія, Таджикистан, Молдова, Чехія, Словенія.

Гарна новина! Financial Times визнала Україну першою серед всіх пострадянських країн світу щодо поліпшення ділового клімату. Показники темпу розвитку у нашої держави виявилися найкращими. #Перемоги2017

Опубліковано Volodymyr Groysman 1 січня 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Кабінеті міністрів України не виключають, що зростання української економіки може скласти до 8%.