ua en ru

Україна - Косово: Команда Шевченка здобуває перемогу в Кракові

Україна - Косово: Команда Шевченка здобуває перемогу в Кракові Фото: Україна - Косово

Матч завершився розгромом косоварів

У Кракові збірні України і Косово грали матч третього туру відбору на ЧС-2018.

Україна - Косово 3-0
Гол: Кравець, 31, Ярмоленко, 81, Ротань, 87
Україна
: Пятов – Бутко, Кучер, Ордець, Соболь – Коваленко, Степаненко, Зінченко (Ротань, 63) – Ярмоленко, Кравець (Зозуля, 83), Коноплянка (Караваєв, 77)
Косово: Уйкані – Пердедай (Сулеймані, 77), Рахмані, Пниши, Пачарада – Криезиу, Хутра (Беришиа, 56), – Рашица (Зенелі, 66), Шала, Валон Беріша — Мурики

З початку поєдинку було видно, що гравці України володіють більш високим класом. І це при всьому старанні косоварів, які дуже прагнули створити небезпеку біля воріт П'ятова. Але українці були небезпечнішими і на 31 хвилині забили - Кравець пробив біля входу в штрафну і м'яч, зачепивши ногу захисника, залетів зашиворот голкіперу.

Другий гол довелося чекати дуже довго. І рефері робив все, щоб українці не забивали. Спочатку він не поставив три пенальті за фоли проти Ярмоленка, Бутко і Коноплянки. Потім скасував гол Ротаня. А коли Беришиа потрапив у поперечину, завіяло сенсацією.

Але всі питання зняв Ярмоленко. Коровай відмінно навісив зліва, Ярмоленко прийомом м'яча прибрав захисника, а наступним дотиком відправив м'яч у сітку. Незабаром у ворота Косово і влетів третій м'яч - це Ротань ідеально пробив з лінії штрафної.

Після трьох матчів Україна займає друге місце в групі I.

1. Хорватія - 7 очок (3 гри)
2. Україна - 5 очок (3 гри)
3. Ісландія - 4 очки (2 гри)
4. Туреччина - 2 очок (2 гри)
5. Фінляндія - 1 очко (3 гри)
6. Косово - 1 очко (3 гри)

Відео матчу:

Україна - Косово 3:0. Огляд матчу. Кваліфікація ЧС-2018. GOALTIME - ФУТБОЛЬНІ ОГЛЯДИ на Rutube.