ua en ru

Україна - Кіпр: Фоменко не вважає команду суперника слабкою

Україна - Кіпр: Фоменко не вважає команду суперника слабкою Фото: Михайло Фоменко

Наставник українців не чекає простого матчу

Головний тренер збірної України Михайло Фоменко прокоментував майбутній матч зі збірною Кіпру. Про це повідомляє сайт ФФУ.

"Ми ще не на такому рівні, щоб всі хотіли з нами грати. Ми вибирали суперників з того, з чого була можливість вибирати. Те ж саме стосується наших опонентів під час збору безпосередньо перед Євро-2016. Ми хочемо зіграти і з тими, і з іншими, але вони з нами грати не хочуть. Позавчора ми провели відновлювальне заняття, так що вчора на цьому зборі відбулася перша повноцінне тренування. Ті хлопці, які тренувалися, працювали з великим бажанням. Претензій до них у цьому плані немає", - сказав Фоменко.

"Позначається та обставина, що в цьому році в чемпіонаті України матчів зіграно ще замало. Так що у хлопців є брак ігрової практики. Ми в цьому переконалися і по грі з «Динамо» з «Манчестер Сіті». Другий поєдинок кияни провели краще, а в першій зустрічі з «городянами» брак ігрової практики давалася взнаки. Але перед Євро-2016, думаю, такої проблеми не буде. В цілому, хлопці чудово розуміють, що такі змагання можуть трапитися раз в житті, і тому відповідним чином працюють. У складі цієї команди три людини грають в чемпіонаті Греції, так і інші футболісти представляють різні європейські ліги. Так що це не той Кіпр, про який можна сказати, що це слабка команда", - додав тренер.

Нагадаємо, що онлайн-трансляція матчу Україна - Кіпр почнеться на РБК-Україна в 21:00.