ua en ru

Україна та Ізраїль домовилися про засідання торговельно-економічної комісії у жовтні

Україна та Ізраїль домовилися про засідання торговельно-економічної комісії у жовтні Фото: Петро Порошенко провів переговори з прем’єр-міністром Держави Ізраїль Беньяміном Нетаньягу

Україна та Ізраїль домовилися про активізацію процесу щодо зони вільної торгівлі між країнами

Президент України Петро Порошенко та прем’єр-міністр Держави Ізраїль Беньямін Нетаньягу домовилися про проведення засідання двосторонньої торговельно-економічної комісії у жовтні. Про це йдеться у повідомленні прес-служби глави держави.

"Співрозмовники домовилися про пожвавлення торговельно-економічної співпраці між Україною та Ізраїлем, зокрема - про проведення у жовтні наступного засідання двосторонньої торговельно-економічної комісії", - йдеться у повідомленні.

Крім того, Порошенко запросив ізраїльські компанії взяти участь у приватизації в Україні.

В ході бесіди лідери двох держав також домовилися активізувати процес щодо зони вільної торгівлі між країнами, а також скоординували позиції щодо співпраці України та Ізраїлю в рамках міжнародних організацій.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Порошенко провів зустріч з прем'єр-міністром Нідерландів Марком Рютте, на якій обговорювалися попередні результати розслідування міжнародної слідчої групи катастрофу літака MH17.