ua en ru

Порошенко з міністром Нідерландів обговорили результати розслідування по MH17

Порошенко з міністром Нідерландів обговорили результати розслідування по MH17 Фото: Порошенко провів зустріч з прем'єр-міністром Нідерландів

Президент України і Рютте підкреслили важливість довести розслідування до кінця

Президент Петро Порошенко провів зустріч з прем'єр-міністром Нідерландів Марком Рютте, на якій обговорив попередні результати розслідування міжнародної слідчої групи катастрофу літака MH17. Про це повідомляє прес-служба глави держави.

Порошенко і Рютте підкреслили важливість довести розслідування до кінця вищевказаної авікатастрофи і покарати винних. У цьому контексті Рютте поінформував, що в МЗС Нідерландів був викликаний посол Росії.

Також Порошенко звернув увагу на необхідність збереження єдності між країнами Європейського Союзу (ЄС) для продовження санкційного тиску на Росію до повного відновлення територіальної цілісності України.

Порошенко з міністром Нідерландів обговорили результати розслідування по MH17Фото: Порошенко зустрівся з прем'єр-міністром Нідерландів

Порошенко з міністром Нідерландів обговорили результати розслідування по MH17

Фото: політики обговорили попередні результати звіту по краху МН17

Крім того, співрозмовники скоординували зусилля з метою прискорення вирішення питання ратифікації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що доповідь про катастрофу літака Малайзійських авіаліній MH17, що сталася в липні 2014 року, доводить причетність Російської Федерації.