ua en ru

Україна - Іспанія: Фоменко підготував українців до перемоги

Україна - Іспанія: Фоменко підготував українців до перемоги Фото: Михайло Фоменко

Наставник українців підготувався до матчу

Головний тренер ізбірної України Михайло Фоменко прокоментував майбутній поєдинок проти збірної Іспанії. Про це пише сайт ФФУ.

"В Іспанії грають то одні, то інші, то треті, а результат один і той же - обіграють всіх. Це така команда, яка три дні поспіль може грати різними складами, і вигравати. В цей раз ми постараємося порушити цю їхню традицію. А вийде чи ні, залежить від хлопців. Ми отримали досить інформації про суперника. Всі чудово розуміють, що хто б не вийшов у складі суперника, матч буде складним. Дай Бог, щоб результат був позитивний для нас", - сказав Фоменко.

"Ми сьогодні переглянули нашу минулу гру. Не повністю, а фрагментами. Це вже історія. Головне - зробити правильні висновки, і не допускати тих помилок, які були в першій грі. Потрібно реалізувати ті моменти, які будуть. Так було і в Севільї, коли ми не змогли реалізувати свої моменти в Іспанії. Ми можемо що завгодно згадувати, але це історія. Суперник буде грати по-іншому, і ми будемо грати по-іншому. Чекати залишилося недовго, аби отримати відповіді на питання. Хлопці розуміють це, і постараються реалізувати свої моменти на 100%. Шанси є навіть тоді, коли їх немає. Виходити на футбольне поле і думати, що шансів немає, не варто взагалі. Хлопці всі розуміють. Я думаю, що обстановка на матчі нам не дозволить виходити зіграти так, як ми зіграли в Македонії перший тайм", - продовжив наставник української збірної..

"У іспанців будуть грати футболісти, які раніше виходили на заміну, і вони повинні будуть довести свою спроможність з тими гравцями, які грають в основі. Це шанс і вони спробують скористатися ним. У клубах ще можливо виходити без мотивації. А в збірних - я цього не розумію", - додав тренер.

Нагадаємо, матч Україна - Іспанія відбудеться ввечері 12 жовтня, а РБК-Україна відбудеться онлайн-трансляція поєдинку.