ua en ru

Україна - Іспанія: Де Хеа не пускає українців на Євро

Україна - Іспанія: Де Хеа не пускає українців на Євро Фото: Україна - Іспанія

Наша команда зіграє у плей-офф Євро

У Києві був зіграний останній матч групового раунду кваліфікації Євро-2016.

Команда Іспанії вийшла на матч у Києві в полуторному складі. Особливо це позначилося на обороні, яка була дуже не зіграна. Цим безліч разів могли користуватися наші збірники, але ніяк не могли пробити де Хеа. Один тільки Ротань міг робити хет-трик. А ось іспанці звично володіли м'ячем і довели справу до забитого гола. М'яч з центру атаки був доставлений на Тьяго в штрафну, звідки той навісив на Гаспара, якому залишилося лише точно пробити, що він і зробив. Могли іспанці "ховати" нас, але Фабрегас не реалізував пенальті за фол Кучера.

За настрій і активність другий тайм можна внести в актив нашій збірній. Коноплянка розривав опонентів на фланзі, Ярмоленко показував Моурінью, який заради Андрія прилетів у Київ, феноменальну техніку. Але більше всіх показував себе голкіпер Іспанії де Хеа. Він відбивав усе, що летіло в його ворота. Іноді спокійно і впевнено, а іноді рятував якимось чудесним чином.

Україна - Іспанія 0-1
Гол:
Гаспар, 23
Україна: П'ятов, Кучер, Шевчук, Федецький, Ракицький, Степаненко, Коноплянка, Ротань (Зінченко, 87), Гармаш (Рибалка, 59), Ярмоленко, Кравець (Селезньов, 87)
Іспанія: де Хеа, Аспілікуета, Сан-Хосе, Эчейта, Начо, Гаспар, Алькантра, Фабрегас (Мата, 64), Іско, Алькасер (Бускетс, 85), Ноліто (Альба, 74)

Додамо, що після сьогоднішнього матчу збірна України посіла третє місце у своїй групі і буде боротися за вихід на Євро-2016 через матчі плей-офф.