ua en ru

Україна та Росія шукають форми співпраці в рамках Митного союзу, – Янукович

Україна та Росія шукають форми співпраці в рамках Митного союзу, які залежатимуть "від багатьох складових". Про це заявив Президент України Віктор Янукович в інтерв'ю журналістам у Донецьку, передає прес-служба Президента України.
"Що стосується Митного союзу - ми багато разів із Дмитром Анатолійовичем (Медведєвим) обговорювали цю тему. Ми продовжуємо її обговорювати. Ми шукаємо форми співробітництва з Митним союзом. Ми ставимося до цього питання дуже відповідально", - наголосив Віктор Янукович.
Президент зазначив, що українська сторона має проаналізувати відносини учасників Митного союзу, а також побачити результати його роботи.
"Ми чудово розуміємо, що світ змінюється. Сьогодні економічна криза, яка продовжується у світі, змушує багато держав шукати різноманітні форми, як захищатися і як використовувати наявні можливості... Ми будемо робити все, що відповідатиме нашим національним інтересам", - заявив Янукович.
Нагадаємо, сьогодні, 18 жовтня, в Донецьку за участю Президентів України і Росії проходить другий українсько-російський міжрегіональний економічний форум.