ua en ru

Україна та Греція встановили квоту на міжнародні автоперевезення у 2011-2012 рр. на рівні 2,2 тис. універсальних дозволів

Україна та Грецька Республіка працюють над поглибленням розвитку автотранспортних перевезень між державами. Відтак сторони домовились про проведення додаткового обміну дозволами до кінця жовтня поточного року - по 250 універсальних дозволів та по 10 в/з третіх країн для перевізників обох країн. Таке рішення було досягнуто за підсумками засідання змішаної українсько-грецької комісії з питань міжнародних автомобільних перевезень, що відбулося в Києві. Про це повідомляє прес-служба Міністерства інфраструктури України.

Українська та грецька делегації встановили остаточну квоту дозволів на здійснення міжнародних автомобільних перевезень вантажів у 2011 році та попередню квоту на 2012 рік - по 2 тис. 200 універсальних дозволів та по 65 дозволів в/з третіх країн. У разі необхідності сторони домовились після письмового звернення однієї з країн у найкоротший термін виділити додаткову кількість дозволів.

Дозволи на виконання перевезення вантажів у поточному році будуть дійсні до 31 січня 2012 року.