ua en ru

Україна і Грузія закликали світову спільноту посилити підтримку їхньої територіальної цілісності

Україна і Грузія закликали світову спільноту посилити підтримку їхньої територіальної цілісності Фото: Україна і Грузія закликали світову спільноту посилити підтримку

Голови МЗС засудили тривалу агресію Російської Федерації

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін та його грузинський колега Михайло Джанелідзе закликали міжнародне співтовариство посилити підтримку суверенітету і територіальної цілісності України і Грузії, а також засудили тривалу агресію Російської Федерації. Про це повідомляється на сайті Міністерства закордонних справ України.

Так, міністри, з нагоди 25-річчя відновлення дипломатичних відносин між Україною і Грузією, відзначили розвиток дружніх і стратегічно важливих відносин між країнами.

Також міністри обговорили подальший всебічний розвиток співробітництва в політичній, військовій, економічній, гуманітарній, правовій та інших сферах.

Клімкін і Джанелідзе підкреслили зацікавленість країн у реалізації масштабних міжнародних транспортних і енергетичних проектів на шляху Європа-Кавказ-Азія, в тому числі у розвитку "Нового Шовкового шляху".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Павло Клімкін відвідає Литовську Республіку з робочим візитом 24 квітня 2017 року.