ua en ru

Україна - Білорусь: Українці спокійно перемагають у Львові

Україна - Білорусь: Українці спокійно перемагають у Львові Фото: Україна - Білорусія

Команда Фоменко видала шикарний перший тайм

В рамках відбору до чемпіонату Європи 2016 року збірна України у Львові приймала білоруську збірну.

З самого початку поєдинку українці почали тиснути і швидко відкрили рахунок - П'ятов виніс м'яч, захисник махнув повз м'яча і Кравець спокійно реалізував побачення з голкіпером. Трохи пізніше другий гол забив Ярмоленко, якому асистував Шевчук. А ще пізніше арбітр поставив пенальті у ворота Білорусії за фол на Кравця, який точно пробив Коноплянка.

Другий тайм вийшов очікувано менш активним у виконанні українців. Зменшивши в агресії, команда Фоменко початку підпускати до свого штрафного майданчика суперника. І один з таких випадів приніс результат гостям - Корніленко після зіткнення з Хачеріді впав у штрафному України, а після сам точно реалізував удар з "точки".

На жаль, перед фінальним свистком другу жовту картку за симуляцію отримав Денис Гармаш, який вже не зможе допомогти українцям у грі проти словаків.

Україна - Білорусь 3:1
Голи:
Кравець, 7, Ярмоленко, 30, Коноплянка, 40 (пен) - Корніленко, 62 (пен)
Україна: П'ятов, Федецький, Ракицький, Хачеріді, Шевчук, Ротань (Рибалка, 75), Степаненко, Гармаш, Коноплянка, Ярмоленко (Гусєв, 70), Кравець (Гладкий, 85)
Білорусь: Горбунов, Шитов, Мартинович, Філіпенко, Сіваков (Гордійчук, 46), Стасевич, Володько, Маєвський, Калачов (Сигневич, 72), Гліб (Брессан, 86), Корніленко
Вилучення: Гармаш, 90+2

Додамо, що після цієї перемоги збірна України заробила 15 очок і займає 3 місце. Але незабаром свій матч зіграють Іспанія і Словаччина, які є лідерами групи.

Також додамо, що вже 8 вересня збірна України зіграє наступний матч на виїзді проти збірної Словаччини.

Також нагадаємо, що РБК-Україна провело онлайн-трансляцію матчу Україна - Білорусь.