ua en ru

"Украерорух" замовив проведення фінансового аудиту в британської компанії

"Украерорух" замовив проведення фінансового аудиту в британської компанії Фото: державне підприємство обслуговування повітряного руху України

Фахівці Ernst&Young виконають аудит фінансової звітності "Украероруху" за 2014-2015 роки

Державне підприємство обслуговування повітряного руху України ("Украерорух") 18 березня за підсумками відкритих конкурсних торгів уклало договір з ТОВ "Ернст енд Янг Аудиторські послуги" на предмет проведення фінансового аудиту. Про це повідомляє прес-служба підприємства.

Вартість послуг фінансового аудиту складе 2,4 млн. гривень.

У процедурі закупівлі конкурували такі відомі міжнародні аудиторські компанії, як ТОВ "ДО", аудиторська фірма "ПрайсвотерхаусКуперс (Аудит)" та ВАТ "Делойт енд Туш Юкрейніан Сервісез Компані".


Фахівці Ernst&Young виконають аудит фінансової звітності "Украероруху" за 2014-2015 роки, складеної згідно з Міжнародними стандартами фінансової звітності (МСФЗ). Крім того, буде проведено аудит рахунку в українському банку, який використовується для розміщення надходжень і вибірки за кредитними договорами з Європейським банком реконструкції (ЄБРР) і розвитку і Європейським інвестиційним банком (ЄІБ).

За результатами проведення аудиту фінансової звітності Украероруху будуть надані аудиторські висновки українською та англійською мовами, виконані у відповідності з Міжнародними стандартами аудиту, які надалі надаються Украерорухом до ЄБРР, ЄІБ та Євроконтролю.

Нагадаємо, на початку березня Кабінет міністрів України затвердив фінансовий план Державного підприємства обслуговування повітряного руху України (Украерорух) на 2016 рік з чистим прибутком 5,8 млн гривень