ua en ru

Уельс - Словаччина: Валлійці виграють перший у своїй історії матч Євро

Уельс - Словаччина: Валлійці виграють перший у своїй історії матч Євро Фото: Уельс - Словаччина

А команди видали відмінний матч

На Євро-2016 відбувся матч між збірними Франції та Словаччини.

Уельс - Словаччина - 2:1
Голи:
Бейл, 10, Робсон-Кану, 81 - Дуда, 61
Словаччина: Козачик, Пекарік, Дюріца, Шкртел, Швенто, Грошовски (Дуда, 60), Куцка, Вайсс (Стох, 83), Хамшик, Мак, Дюріш (Німець, 60)
Уельс: Уорд, Честер, Е. Вільямс, Девіс, Гантер, Аллен, Едвардс (Ледлі, 68), Ремсі (Річардс, 88), Тейлор, Бейл, Дж. Вільямс (Робсон-Кану, 71)

Валлійці вийшли на поле з неймовірним бажанням здобути позитивний результат. І дуже швидко відкрили рахунок - головна зірка команда Бейл шикарно пробив з штрафного. Але перед цим словаки показали "зуби", коли Хамшик пройшов половину оборони суперника і пробив, але хтось із валлійців зумів вибити м'яч з лінії воріт.

Другий тайм розпочався з активних дій словаків, які показали, що вміють атакувати. І незабаром їх старання були винагороджені. Молодий Дуда, щойно вийшовши на поле, отримав м'яч на лінії штрафного, хитнув захисника і точно пробив у правий кут.

Гол "окрилив" словацьких гравців і вони понеслися виривати перемогу. І було кілька небезпечних моментів біля Хамшик. Німець взагалі пробив у штангу після подачі з флангу. А далі забив Уельс.

Ремсі зумів прйти за центр поля, віддати в ноги Робсон-Кану, який також з'явився на заміну, і той корявенько, але відправив м'яч у ворота Словаччини.

Ця перемога стала першою для збірної Уельсу, котораявпервые у своїй історії грала на чемпіонаті Європи.