ua en ru

Уельс - Північна Ірландія (1:0): онлайн-трансляція матчу Євро-2016

Уельс - Північна Ірландія (1:0): онлайн-трансляція матчу Євро-2016 Фото: Уельс - Північна Ірландія

РБК-Україна проведе онлайн-трансляцію матчу

Уельс - Північна Ірландія. Онлайн-трансляція матчу Уельс - Північна Ірландія на РБК-Україна розпочнеться о 18:30. Дивитися поєдинок можна на каналі "Футбол 1".

25 червня, 19:00
Париж, "Парк де Пренс"
Уельс - Північна Иландия 1:0
Голи: Маккаулi, 75 (АГ)
Уельс: Хеннессі, Гантер, Тейлор, Девіс, Вільямс, Честер, Аллен, Ремсі, Ледлі (Д. Уiльямс, 63), Бейл, Воукс (Робсон-Кану, 55).
Північна Ірландія: Макговерн, Хьюз, Д. Еванс, Макаули (Мадженнic, 84) Кеткарт, Девіс, К. Еванс, Норвуд (Макгiн, 79), Даллас, Уорд (Вашингтон, 70), Лафферті.

Збірна Північної Ірландії, яка сенсаційно вийшла з групи і обіграла збірну України, зустрінеться з потужною командою Уельсу. Найімовірніше, сьогоднішній поєдинок стане останнім матчем на Євро-2016 для підопічних О'Ніла. У складі Уельсу феноменальну гру показує Гарет Бейл - кращій бомбардир турніру і лідер своєї збірної.

Матч проти збірної Росії показав всі сильні сторони команди Коулмена, серед яких командна швидкість, технічні гравці групи атаки і доведене до автоматизму максимальне використання вільного простору. Ірландці, в свою чергу, продемонстрували досить непогану гру в захисті і непогану гру при стандартах. Підопічні О'Ніла віддадуть ініціативу супернику, намагаючись грати на контратаках. Уельс, навпаки, зробить все, щоб забити швидкий гол і вивести суперника з комфортного для них темпу гри.

Уельс - Північна Ірландія (1:0): онлайн-трансляція матчу Євро-2016

Фото: Гарет Бейл

Лідер збірної Уельсу Гарет Бейл:

"Зараз вся наша увага зосереджена на збірнiй Північної Ірландії. Поки не прозвучить фінальний свисток, ми не можемо думати про Бельгію. Знайомі з нашим суперником, і, можливо, Уельс є фаворитом у цьому матчі".