ua en ru

Уельс - Північна Ірландія: Уельс мінімально обіграв ірландців

Уельс - Північна Ірландія: Уельс мінімально обіграв ірландців Фото: Уельс - Північна Ірландія

Автогол Маккаулі вивів Уельс в 1/4 фіналу

Завершився черговий матч Євро-2016. Збірна Уельсу мінімально обіграла команду Північної Ірландії і вийшла в 1/4 фіналу турніру.

Уельс - Північна Иландия 1:0
Голи: Маккаулi, 75 (АГ)
Уельс: Хеннессі, Гантер, Тейлор, Девіс, Вільямс, Честер, Аллен, Ремсі, Ледлі (Д. Уiльямс, 63), Бейл, Воукс (Робсон-Кану, 55).
Північна Ірландія: Макговерн, Хьюз, Д. Еванс, Макаули (Мадженнic, 84) Кеткарт, Девіс, К. Еванс, Норвуд (Макгiн, 79), Даллас, Уорд (Вашингтон, 70), Лафферті.

Приблизний малюнок гри був зрозумілий ще до початку матчу - команди почали грати в "британський" футбол буквально з перших секунд поєдинку. Велика кількість довгих передач, боротьби і дрібних фолів не додавали видовищності, але і нудно теж не було. Здивувала збірна Північної Ірландії, адже саме вони створили перший небезпечний момент у матчі, коли Даллас непогано пробив з лінії штрафної.

Подальший розвиток подій нагадував стартові хвилини, Уельс контролював м'яч, але активніше і небезпечніше були гравці О'Ніла. Ні Бейл, ні Ремзі, який забив гол з офсайду в середині тайму, не змогли застати зненацька захисників ірландців. Ірландці, навпаки, багато навішували в штрафну і кілька разів завдавали непогані удари по воротах.

Другий тайм нічим не відрізнявся від першого - багато боротьби і довгих передач. Ірландці виглядали краще, але і вони грали без моментів. Єдиний гол у матчі стався завдяки Бейлу. Гарет пройшов по флангу і прострілив, а Маккаулi в боротьбі перевів м'яч у свої ворота.

До кінця поєдинку залишалося 15 хвилин, але ірландцям цього часу не вистачило. Фінальний свисток зафіксував мінімальну перемогу збірної Уельсу.