ua en ru

УЄФА прибрав рекламу "Газпрому" з банерів ЛЧ у Києві

УЄФА прибрав рекламу "Газпрому" з банерів ЛЧ у Києві Фото: банер ЛЧ у Києві (facebook.com/andrey.myroshnichenko)

Наразі відбувається друк нових банерів без логтипів "Газпрому"

Союз європейських футбольних асоціацій (UEFA) погодився прибрати логотипи російської компанії "Газпром" із банерів реклами фіналу Ліги Чемпіонів, розташованих у "Фестивальному містечку" в центрі Києва. Про це повідомив представник КМДА з питань проведення фіналу ЛЧ у Києві Андрій Мирошніченко в Facebook.

"УЄФА погодився з позицією КМДА щодо неможливості використання логотипів "Газпрому" навіть у якості інформації про партнерів Ліги Чемпіонів. Все прибрано", - написав Мирошніченко.

За його словами, наразі відбувається друк нового оформлення, яким замінять демонтовані банери.

Масові акції супротиву, акти вандалізму та графіті шоу відміняються. УЕФА погодився з позицією КМДА щодо неможливості...

Опубліковано Andrey Myroshnichenko 21 травня 2018 р.

Нагадаємо, у понеділок, 21 травня, Київська міська держадміністрація повідомила, що звернеться до УЄФА з проханням зняти рекламні банери щодо фіналу Ліги Чемпіонів у Києві, де використовується логотип "Газпрому".

Фінал Ліги чемпіонів відбудеться 26 травня о 21:45 на НСК "Олімпійський". У фінал вийшли ФК "Реал Мадрид" та ФК "Ліверпуль".

Двома днями раніше, 24 травня, відбудеться фінал Ліги чемпіонів серед жіночих команд на стадіоні "Динамо". Початок о 19:00. У футбольному поєдинку зійдуться німецький "Вольсбург" і французький "Ліон".