ua en ru

Київ попросить УЄФА зняти рекламні банери з логотипом "Газпрому"

Київ попросить УЄФА зняти рекламні банери з логотипом "Газпрому" Фото: банер УЄФА з логотипом "Газпрому" (facebook.com-natasha.plahuta)

У КМДА назвали логотип "Газпрому" на банерах УЄФА "неприємною несподіванкою"

Київська міська держадміністрація (КМДА) звернеться до УЄФА з проханням зняти рекламні банери щодо фіналу Ліги Чемпіонів у Києві, де використовується логотип "Газпрому". Про це сказав представник КМДА з питань організації фіналів Ліги чемпіонів УЄФА та Ліги чемпіонів УЄФА серед жіночих команд у Києві Андрій Мирошніченко, передає КМДА.

"У процесі перемовин із УЄФА було визначено, що при організації "Фестивального містечка" обумовлена активація усіх партнерів УЄФА, окрім "Газпрому". Ми вдячні УЄФА за розуміння і за те, що вони пішли на відмову від промо-стенду цієї компанії, офіційної локації та окремої реклами, на кшталт Adidas, MasterCard, Lays та інших спонсорів. Адже місто не в праві втручатися у спонсорські стосунки УЄФА. Проте, навіть згадування лого компанії серед загального переліку спонсорів Ліги чемпіонів стало для нас неприємною несподіванкою", - сказав Мирошніченко.

Він додав, що Київ веде додаткові перемовини щодо вирішення цього питання.

Додамо, що фінал Ліги чемпіонів відбудеться 26 травня о 21:45 на НСК "Олімпійський". У фінал вийшли ФК "Реал Мадрид" та ФК "Ліверпуль".

Нагадаємо, у Києві у фан-зоні Ліги Чемпіонів на Хрещатику з'явилися банери з логотипом російської компанії "Газпром".