ua en ru

Президент УЄФА пригрозив клубам Сербії відстороненням від єврокубків

Президент УЄФА пригрозив клубам Сербії відстороненням від єврокубків Фото: матч Сербія - Албанія був скасований через заворушення на полі та трибунах

Причиною таке реакції стали фанатські заворушення і расистські кричалки

Президент Союзу європейських футбольних асоціацій (УЄФА) Александер Чеферін пригрозив сербським клубам виключенням з єврокубків у зв'язку з фанатськими заворушеннями і скандування расистських кричалок. Про це сообщает ESPN FC.

"Сербії може загрожувати відсторонення від європейських турнірів. Це буде катастрофою для сербського футболу. Що стосується футбольних хуліганів в цій країні, то повинно бути гранично ясно, що їм більше немає місця на футбольних стадіонах", - сказав Чеферін.

Видання нагадує, що бразилець, який грав за "Партизан" Белград, залишив поле в сльозах після расистських образ в лютому під час гри сербської Прем'єр-ліги з "Радом".

минулого тижня два фаната російської команди були госпіталізовані з серйозними травмами після того, як були поранені після дружньої зустрічі між "Црвеною Зіркою" і московським "Спартаком".

Нагадаємо, раніше союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА) зняв з бєлградського клубу "Партизан" заборона на участь в єврокубках. Клуб отримав право знову представити країну на міжнародних матчах за підсумками сезону 2016/17.