ua en ru

УЄФА застеріг від ПСЖ порушення у разі трансферу Неймара

УЄФА застеріг від ПСЖ порушення у разі трансферу Неймара Фото: Неймар (fcbarcelona.cat)

Французький клуб ризикує порушити правила фінансового фейр-плей

Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА) попередив французький "Парі Сен-Жермен" про можливе порушення правил фінансового фейр-плей (ФФП) в зв'язку з можливим переходом форварда "Барселони" Неймара. Про це повідомляє RMC.

За неофіційною інформацією, Неймар готовий перейти у ПСЖ і вже погодив з парижанами умови особистого контракту. Операція оцінюється в 222 млн євро - така сума прописана в контракті Неймара в якості відступних. Форвард підпише контракт терміном на чотири роки із зарплатою близько 30 млн євро в рік.

В цьому випадку ПСЖ ризикує порушити правила фінансового фейр-плей, що призведе до розслідування з боку УЄФА і можливих санкцій.

Неймар виступає за "синьо-гранатових" з 2013 року. Він провів у складі команди 186 матчів, забив 105 голів і віддав 80 гольових передач.

Згідно з повідомленнями ЗМІ, мотивацією Неймара до відходу з Барселони служить бажання "припинити залишатися в тіні Ліонеля Мессі".

Нагадаємо, керівництво каталонської "Барселони" прийняло рішення призупинити всі трансферні операції до тих пір, поки не буде ясності в питанні нападника Неймара.