ua en ru

УЄФА не буде переносити матчі плей-офф Ліги чемпіонів на вихідні

УЄФА не буде переносити матчі плей-офф Ліги чемпіонів на вихідні Фото: таким чином команди хотіли збільшити доходи від трансляцій

У організації також немає планів використовувати відеоповтори

Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА) спростував інформацію про те, що розглядає варіант з проведенням матчів чвертьфіналу і півфіналу Ліги чемпіонів у вихідні дні. Про це заявив президент організації Александер Чеферін, передает Daily Mail.

"Тема перенесення матчів Ліги чемпіонів на вихідні дні нами не обговорюється", - сказав Чеферін.

Голова УЄФА також зазначив, що у організації немає планів використовувати відеоповтори на матчах Ліги чемпіонів у наступному сезоні. Наразі гри турніру проходять по вівторках і середах, виняток - фінальна.

Фінал Ліги чемпіонів 2016/17, буде зіграний у суботу 3 червня в Кардіффі. На газоні стадіону "Міленіум" зійдуться мадридський "Реал" і туринський "Ювентус". РБК-Україна проведе трансляцію поєдинку.

Нагадаємо, раніше видання France Football повідомило, що союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА) розглядає пропозицію від "Ювентуса", "Реала" і "Барселони" проводити вирішальні матчі плей-офф Ліги чемпіонів у вихідні дні. Рішення проводити матчі на вихідних було пов'язано з бажанням збільшити доходи від трансляцій.